Saopštenje za javnost

Svojim učestalim pokušajima Savez za Srbiju nedeljama unazad samo potvrđuje svoje namere, da nasiljem naruše mir i dođu na vlast u Srbiji. Ne sme se dozvoliti da takozvana opozicija nasiljem i incidentima dođe do vlasti i da ponovo manjina vlada većinom.

Jučerašnjim istupanjem i blokiranjem Skupštine grada Beograda, brutalno vređanje žena, pretnje i odnošenjem signalizacije koja služi da obezbedi gradilište i upozori prolaznike. Opozicija u okviru Saveza za Srbiju dokazala je da je demokratija za njih nepoznat pojam, te da ne može ništa da uradi na normalan i ispravan način i da očigledno Zakoni i Ustav ove države ne važe za njih.

GO SNS u Kruševcu najoštrije osuđuje svaki vid nasilja kao i način delovanja opozicije. Srbija mora ostati normalna, pristojna i toleranta zemlja, te nikakva sramna istupanja opozicije ne bi smela uticati na postojeće stanje. Država ima mehanizme koji će zaštiti sve, a posebno žene, koje mogu slobodno da se kreću i obavljaju svoje profesionalne aktivnosti, kako u Beogradu, tako i širom Srbije.

Dajemo punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije u nameri da sačuva mir i bezbednost i odbrani demokratsku volju građana Srbije, koja je presudna i odlučuje u kakvom pravcu zemlja treba da se kreće i razvija, a na poslednjim izborima jasno je rečeno da je narod za naprednu, razvojnu i pristojnu Srbiju.