24. јула 2018.

У среду 25.07.2018. године са почетком у 19 часова у просторијама Српске напредне странке ГО Крушевац одржаће се музички програм. Музички програм организује Савет за туризам СНС Крушевац, Одбор за музичку делатност. У оквиру програма наступаће Александар Рајковић, Богдан Рајковић и Павле Панин.  Позивамо све чланове, симпатизере и грађане да нам се придруже и заједно …

Наставите читање »


18. јула 2018.

Вечерас је у организацији Савета за туризам СНС Крушевац, Одбора за музичку делатност одржан музички програм за све наше суграђане у извођењу Александра Рајковића, Богдана Рајковића и Павла Панина. Због лоших временских услова концерт је померен из Пионирског парка у страначке просторије.   


12. јула 2018.

Чланови Савета за спорт Српске напредне странке Крушевац организовали су нову хуманитарну акцију, у оквиру које су нашој младој спортисткињи у ритмичкој гимнастици и првакињи Србије Луни Минић уручили спортску опрему. Ово је за Луну велики подстрек за даљи рад и развој каријере. Спорт захтева дисциплину, јаку жељу за успехом и велико одрицање. Све више …

Наставите читање »


30. новембра 2017.

Са најдубљим болом и поштовањем опраштамо се од градоначелника Крушевца Драгог Несторовића. Комеморативни скуп тим поводом биће одржан у Крушевачком позоришту у петак 01.12.2017. са почетком у 11 часова. Градоначелник Крушевца Драги Несторовић биће сахрањен на Старом крушевачком гробљу истог дана у 13 часова.


23. октобра 2017.

Поводом изненадне смрти потпредседника Градског одбора Српске напредне странке и градоначелника Крушевца Драгог Несторовића, у просторијама Српске напредне странке, данас од 12:00 сати, ће бити отворена Књига жалости. Сви заинтересовани чланови странке, симпатизери и грађани могу се уписивати свакога дана од 8:00 до 18:00 сати. Време комеморације и сахране биће накнадно објављено.