Skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću

Skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću

GO SNS Kruševac pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u trenucima pokušaja destabilizacije zemlje od strane opozicije, po već viđenom scenariju.


Skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću

U popodnevnim satima ispred stranačkih prostorija GO SNS Kruševac okupio se znatan broj građana koji su iskazali nezadovoljstvo povodom poslednjih dešavanja i delovanja opozicije i njihovih simpatizera u Beograda. Sa ovog skupa poslata je jasna poruka da mir, stabilnost i jedinstvo ključni za nastavak prosperiteta naše zemlje i da građani ne dvosmisleno podržavaju ovakav vid politike, te da bi takozvanoj opoziciji trebalo jednom za svagda da bude jasno da Zakon zemlje važi jednako za sve.

S

Međunarodni dan žena


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kruševcu, Međunarodni dan žena obeležio je na platou ispred Doma sindikata.

Pripadnicama lepšeg pola koje su nešto posle petnaest sati prolazile kroz centar grada, aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke čestitali su im praznik i iznenadili ih voćnim i sadnicama ruža.

„Svetosavska simultanka“, 26.01.2019.

U prostorijama Srpske napredne stranke uoči dana Svetog Save u organizaciji Saveta za sport u subotu 26. januara 2019. godine u 12 časova održana je „Svetosavska simultanka“ u šahu.

Svetosavsku simultanku sa zainteresovanim šahistima igrali su Milan Zajić, velemajstor i reprezentativac Srbije, takođe, Marija Urošević, član Srpske napredne stranke, fide majstor i instruktor.

Veliko je interesovanje šahista koji su izrazili želju da igraju sa reprezentativcem Srbije Milanom Zajićem.

11 2 7 12 15 22 29 23 26