Редовна конференција за медије – 04.10.2017.

САОПШТЕЊА 5. октобра 2017.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 04.10.2017. , одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорила Јована Дуњић, члан Савета за информисање.

33

“ Поштовани представници медија, драги суграђани, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре Српске напредне странке Градског одбора Крушевац.

Српска напредна странка има за циљ да животни стандард својих грађана подигне на највиши могући ниво. И сами знате и препознајете колико се Градски одбор Српске напредне странке Крушевац труди да оправда поверење које нам је дато и колико се трудимо да у Граду створимо нормалне услове за пристојан живот и рад свих наших суграђана. Поред инвеститора које смо довели у наш град и будућих које ћемо се трудити да доведемо, поред свих завршених инфраструктурних радова као и започетих, испланираних, и свега оног доброг што је садашња власт урадила доказујемо и уверавамо вас да се лоше ствари никад више неће поновити.

Овог oктобра на Дан ослобођења нашег Града можемо да се похвалимо да чешка Татра долази да покрене један од некадашњих крушевачких гиганата 14. Октобар који је уништен лошом политиком претходне власти. Што је још један доказ да радимо искључиво у интересу наших грађана. Не морамо ни да кажемо колико ће ово бити значајно за наш град, поново покренути производњу, а самим тим запостити наше суграђане.

Градски одбор Српске напредне странке Крушевац наставља са својом досадашњом праксом одржавања хуманитарних акција, па је тако прошле недеље у просторијама странке одржана акција добровољног давања крви где је 21 особа дала крв. План је да се овакве акције наставе и прошире кроз Месне одборе.

За сам крај ове конференције најавила бих и позвала све наше суграђане на десети Пољопривредни сајам који се одржава у нашем граду 7-ог октобра, као и на фестивал науке ЕУРЕКА ПИКНИК који ће се одржати у Миличиној улици а у случају кише у основној школи Вук Караџић.

Хвала. “