Potpredsednik SNS Bratislav Gašić obišao radove na više lokacija

Bratislav Gašić, potpredsednik Srpske napredne stranke sa saradnicima, danas je u pratnji Dragija Nestorovića, gradonačelnika Kruševca sa saradnicima, obišao nekoliko sela i mesnih zajednica gde su radovi započeti prošlog vikenda, odnosno završeni čitavi projekti.

zabare5

Pođimo redom. Mala Vrbnica igralište, druga faza radova, što uključuje ogradu oko terena i dodatni mobilijar. Trebotin zaseok Stojkovići, 350 metara  i ulica Badžići u dužini 100 metara, dobili asfalt dok u Žabaru rešiće se problem brda u dužini 66 metara.

zabare4

Tekije su sledeća destinacija, u kojoj su Gašić i Nestorović sa saradnicima obišli seosku školu i vrtić. Tom prilikom su se zainteresovali za aktuelne probleme i moguće predloge rešenja koji su potekli od meštana.

kupci4

U Velikim Kupcima, otvorena je policijska ispostava i na taj način se aktuelizovala priča o ovom nekada opštinskom mestu. Tom svečanom činu prisustvovao je M. Petrović načelnik PU Kruševac.

kupci1

– Ovo je divan primer saradnje lokalnog stanovništva i Gradske uprave na realizaciji zajedničkih projekata u opštem interesu-naglasio je Gašić u svom obraćanju okupljenim građanima. Priređen je i prigodan kulturno-umetnički program.

kupci6

Prošlog vikenda u selu Štitare započeti su radovi na izgradnji igrališta za male sportove. Ove nedelje Bratislav Gašić i Dragi Nestorović obišli su radove i gradilište kako bi se uverili da li su i koliko odmakli radovi.

majdevo1

U Majdevu su obišli radove na novoj crkvi koja poprima nove obrise i celom kraju daje na lepoti i značaju. Put do svetinje biće asfaltiran a radove će izvoditi Kruševac-put A.D.

celije1

Dom kulture u selu Ćelije biće rekonstruisan i u narednom periodu po ustaljenoj šemi prioriteta radiće se u ovom selu.

bolnica2

Na kraju obilaska došlo se i do Opšte bolnice u Kruševcu, gde uskoro počinju radovi na zameni stolarije i rekonstrukciji Internog bloka.

bolnica3

Kako je Gašić u izjavi za medije napomenuo da je to lična donacija Aleksandra Vučića i njegova, i da će se interesovati brzinom izvođenja i kvalitetom radova. Takođe, doniraće i uređaje za dijagnostikovanje, ne samo za Interni blok, već i za druga odeljenja Opšte bolnice.

bolnica1

Dr Jotić se zahvalila i naglasila da je Bratislav Gašić veliki donator i da niko od kako ona radi, a radi 35 godina, nije donirao i neje vodio računa o Opštoj bolnici kao on.