26. децембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 26.12.2018. године, одржана je завршна конференција за медије. На конференцији је говорио Ненад Андрић, председник ГО Српске напредне странке Крушевац. Поштовани представници медија, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО Српске напредне странке Крушевац.


19. децембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 19.12.2018. године, одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорио Предраг Вукићевић, потпредседник ГО Српске напредне странке Крушевац. Поштовани представници медија, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО Српске напредне странке Крушевац.


12. децембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 12.12.2018. године, одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорила Драгана Баришић, потпредседник ГО Српске напредне странке Крушевац. Поштовани представници медија, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО Српске напредне странке Крушевац.


28. новембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 28.11.2018. године, одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорио Зоран Томић, члан Савета за информисање. Поштовани представници медија добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре Градског одбора Српске напредне странке у Kрушевцу.


14. новембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 14.11.2018. године, одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорила Јована Дуњић, члан Савета за информисање. Поштовани представници медија добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре Градског одбора Српске напредне странке у Kрушевцу.