Čelnici GO SNS Kruševac obišli radove u Bivolju i Petini

Danas su predsednik SNS GO Kruševac Nenad Andrić, potpredsednik SNS GO Kruševac i predsednik skupštine grada Živojin Miloradović, član GO SNS Kruševac i gradonačenica Jasmina Palurović sa saradnicima obišli radove u Bivolju i Petini.

U MZ Bivolje trenutno se radi na pripremi za asfaltiranje ulice Jovana Ristića dužine 215 m i širine 4 m. Za ove potrebe iz gradskog budžeta izdvojeno je 4,5 miliona dinara, dok su 2016. godine meštani ove ulice skupili 600.000 dinara koji su utrošeni za nasipanje i tamponiranje ulice.

U selu Petina, MZ Dvorane u toku su radovi na četiri putna pravca u dužini od 1,1 km. Meštani su donirali oko 2 miliona dinara za ove potrebe, dok je iz budžeta grada izdvojeno oko 7,3 miliona dinara. Radi se asfaltiranje i izgradnja kanala za odvod vode. Radi se i još jedna deonica u dužini od 300m, a za tu svrhu izdvojeno je oko 2,5 miliona dinara.

Radovi i u drugim mesnim zajednicama na teritoriji grada Kruševca realizovaće se u budućem periodu, a uveliko se radi i na pripremi dokumentacije i projekata čime će se stvoriti uslovi da se što veći deo planiranih aktivnosti za ovu godinu započne i ako vremenski uslovi dozvole i završe ove godine, a ako ne, onda nastave sledeće godine.