19. oktobra 2018.

Gradski odbor SNS Kruševac najoštrije osuđuje i očekuje od nadležnih organa da sankcionišu osobe koje upućuju pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić. Ovakvo ponašanje narodnog poslanika Dveri Srđana Nogo ali i članova Saveza za Srbiju, grupi kojoj on pripada, su napad na državu i društveni poredak. Ne smemo dozvoliti da se loša i …

Nastavite čitanje »


17. oktobra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 17.10.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorio Zoran Tomić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu.


10. oktobra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 10.10.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Kruševcu.


26. septembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 26.09.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Kruševcu.


19. septembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 28.08.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Kruševcu.