26. decembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 26.12.2018. godine, održana je završna konferencija za medije. Na konferenciji je govorio Nenad Andrić, predsednik GO Srpske napredne stranke Kruševac. Poštovani predstavnici medija, dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare GO Srpske napredne stranke Kruševac.


19. decembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 19.12.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorio Predrag Vukićević, potpredsednik GO Srpske napredne stranke Kruševac. Poštovani predstavnici medija, dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare GO Srpske napredne stranke Kruševac.


12. decembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 12.12.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Dragana Barišić, potpredsednik GO Srpske napredne stranke Kruševac. Poštovani predstavnici medija, dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare GO Srpske napredne stranke Kruševac.


28. novembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 28.11.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorio Zoran Tomić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu.


14. novembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 14.11.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu.