Saopštenje za javnost

Obaveštavamo građane Kruševca da je Gradski odbor Srpske napredne stranke Kruševac obustavio sve izborne radnje i stavio sve svoje kapacitete na raspolaganje gradskim službama i Štabu za vanredne situacije grada Kruševca. Volonteri Srpske napredne stranke u saradnji sa nadležnim službama pomoći će najstarijim sugrađanima u donošenju osnovnih životnih namirnica, kupovine lekova i nabavke svih ostalih nephodnih stvari.

Apelujmo na najstarije sugrađane da slušaju preporuke nadležnih i da ne izlaze iz svojih domova. Volonteri Srpske napredne stranke zajedno sa drugim volonterima, a u koordinaciji sa gradskim službama, obezbediće sve što im bude neophodno.

U Gradskoj upravi otvoren je kontakt centar, čiji je cilj informisanje najstarijih sugrađana o načinima i pružanju pomoći u vanrednom stanju. Brojevi telefona su 037/446-446 i 066/446-446. Radno vreme kontakt centra je od 00 do 24 sata. Stariji sugrađani mogu da se obratiti za pomoć i našim predstavnicima u svojoj mesnoj zajednici.

Takođe, pozivamo sve političke organizacije da se pridruže ovoj inicijativi i da zajedničkim snagama pomognemo našim najstarijim sugrađanima u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Srpska napredna stranka
Gradski odbor Kruševac