Редовна конференција за медије – 28.02.2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 28.02.2018. год. , одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорила Јована Дуњић, члан Савета за информисање.
1
“ Поштовани представници медија, драги суграђани, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре Српске напредне странке градског одбора Крушевац.
Сајам образовања који смо најавили на прошлонедељној конференцији за новинаре, биће одржан 15.ог Марта због лоших временских услова.
План на коме град Крушевац, који води Српска напредна странка, активно ради је обнова Лазаревог града и подизање споменика кнегињи Милици – жени, мајци, сестри, владарки… који су претходне власти заборавиле.
У том духу град Крушевац ће увек тежити родној равноправности а у прилог томе говори и то што је град Крушевац један од десет градова и Општина у Републици Србији који води жена. Доказ томе представља иницијатива да кнегиња Милица добије обележје које неспорно заслужује.
Активисти Српске напредне странке раде 365 дана у години, а не само у предизборним кампањама. Срамно је то што опозиција не само да никада ништа слично није радила за грађане док су били на власти него сада и рад  других покушавају да представе другачије.
Сматрамо да грађани Србије и Крушевца препознају труд и рад Српске напредне странке која има за циљ бољи живот свих грађана. Српска напредна странка је увек настојала да учини све како би сви градови у Србији, па и Крушевац, били боље место за живот свих генерација, посебно младих људи.
Надамо се да ће се тај рад и труд рефлектовати и на предстојеће локалне изборе у Београду и као резултат донети повољан исход и новог градоначелника из редова Српске напредне странке да би Београд остао на истом колосеку и стремио напретку.
Са поносом можемо да истакнемо повећање извоза производа наших предузећа и то за 11,5% у односу на 2017. И 2016. Годину што представља већи прилив девизних средстава у буџет предузећа са територије града Крушевца а истовремено представља могућност за повећање личног доходка и стандарда радника па и новог запошљавања.
Хвала. „