Redovna konferencija za medije – 19.07.2017.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 19.07.2017. održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje.

„  Poštovani predstavnici medija, dragi sugrađani dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Srpske napredne stranke Gradskog odbora Kruševac.

Obzirom da je sezona godišnjih odmora i u skladu sa dosadašnjom praksom, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kruševcu biće na godišnjem odmoru od 1 avgusta do 15. Prostorije stranke neće raditi u tom periodu dok će predsedništvo kruševačkih naprednjaka obilaziti teren i razgovarati sa članstvom.

Savet za kulturu Srpske napredne stranke na poseban način podržao je manifestaciju  Belovotska rozeta sa svim pratećim programima. U narednom periodu predstoji nam više kulturnih manifestacija, uglavnom na seoskom području. Likovna kolonija u Jasici, Zvezdano Zdravinje…

Nadam se da ćete i vi kroz vaš informativni program kao i kroz tekstove u štampanim medijima propratiti ove aktivnosti koje Srpska napredna stranka podržava zajedno sa lokalnom samoupravom i institucijama iz kulture.

20106840_1886928494889189_3848065312457366711_n