Редовна конференција за медије, 13.03.2019.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 13.03.2019. године, одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорио потпредседник ГО Српске напредне странке Крушевац Предраг Вукићевић. Поштовани представници медија, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО Српске напредне странке Крушевац.

Протест опозиције под маском „окупљања грађана“ је само једна у низу представа која на срећу више нема публике. Могу да смењују места и маске, народ их врло добро памти.

Тужни смо зато што у нашем царском граду шетају Ђиласове месије: самопрокламовани борци, пропалитети, самосталци, лажни моралисти и остали неуспели покушаји.

Та такозвана господа, нема програм И јасну визију напретка ни МЗ, ни града, а комоли државе. Њихова дела говоре уместо њих… Довољно је само да погледате пример из наше непосредне околине, где група њих из тог покретног циркуса, из поставке који не знају ни где ће, ни са ким ће, а за новац би и са црним ђаволом, а не могу ни сами са собом. Нажалост, тужно је што такви уопште постоје на политичкој сцени, И што се усуђују себе назвати патриотама. Народ је још једном показао да зна да препозна неуспеле покушаје интересних ортака Ђиласа, Јеремића, Бошка и сличних, јер такви блате нашу Србију где год стигну. Грађанима Србије је досадило да свакога дана слушају салве псовки, увреда у којима се не бира коме су упућене јер је сада свима јасно да опзиција нема констуктивне предлоге, већ исључиво критику ради критике.

Сматрали смо да су се после пораза 2012. године мало опаметили, да су мало схватили зашто их народ не подржава, да је народ схватио начин њиховог (не)рада и (не)деловања и да ће радити на себи. Тако је морало да буде после силних конференција на којима су причали о томе. Нажалост, остали су исти, само су променили дресове и симболе, а политика и програм … заправо нема их. Не каже народна изрека без разлога Вук длаку мења, али ћуд никад. Мисле да се гласови народа скупљају на интернету, да се подршка добија вређањем и омаловажавањем људи, уништавањем града. Е па лоше мисле. Kад нема избора, траже их, а када им власт нуди они их неће. Траже политичке дуеле,а кад им се понуде, одбијају тврдећи да су услови неправдени. Неправда је својствена само Вама, доста више те Kалимеро политике.

На крају конференције поручујемо да живот није игрица у којој можете да се понављате чувајући претходни ниво. Живот је један, једна се прилика добија и ко зна да је искористи добиће прилику даље да ради. Kо не зна или не жели, заувек губи право да од народа тражи поверење да исте грешке понови. Док је Александра Вучића и СНС нећемо дозволити да нас нико понижава, вређа и пропагира вандализам.