Redovna konferencija za medije – 12.07.2017.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 12.07.2017. održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje.

„ Poštovani predstavnici medija, dragi sugrađani dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Srpske napredne stranke Gradskog odbora Kruševac.

Srpska napredna stranka od svog osnivanja radi na jačanju jedinstva, na jačanju partije kako bi stvorila homogenu organizaciju koja je spremna i sposobna da stvori uslove koje dovode do stabilnosti u čitavom društvu.

S tim u vezi radi se na jačanju osnove partijskog delovanja, na jačanju Mesnih odbora i podsticanje na međusobnu saradnju. Naravno, taj oblik saradanje i delovanja je postojao u prethodnom peiodu, ali rukovodstvo Gradskog odbora Srpke napredne stranke u Kruševcu na inicijativu članova želi da te aktivnosti podigne na viši nivo. Ovom prilikom želim da najavim da će predsedništvo kruševačkih naprednjaka obići sve Mesne odbore, održati tribine, razgovarati sa članstvom, kako bi se upoznali sa situacijom na terenu i shodno donetim zaključcima rešiti sve one koje su u našoj mogućnosti. Npr. saradnja MO Bivolje i Omladinskog saveta rezultiralo je sređivanjem obala Rasine koje je stecište mnogobrojnih kruševljana u vrelim letnjim danima.

Jedinstvo Srpske napredne stranke ogleda se i u saradnji gradskih odbora. Sns Kruševac i Sns Vranje u zajedničkim akcijama intezivno sarađuju. Predsednik Saveta za komunalne delatnosti Srpske napredne stranke Gradskog odbora Kruševac, gospodin Miomir Božilović, donirao je, iz svojih ličnih sredstava, Gradskom odboru Srpske napredne stranke Vranje mobilijar za decu. Dogovorena je saradnja i sa drugim Gradskim odborima širom Srbije, a o akcijama i aktivnostima bićete blagovremeno obavešteni putem naših konferencija ili saopštenja za javnost.