Redovna konferencija za medije – 06.09.2017.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 06.09.2017. , održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje.

“ Poštovani predstavnici medija, dragi sugrađani, dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Srpske napredne stranke Gradskog odbora Kruševac.

Srpskoj naprednoj stranci bolji život naših sugrađana je na prvom mestu. Sa radovima se ne prestaje ni dan danas.  Kilometri asfaltiranih ulica i sokaka, kako u gradskom jezgru, tako i na seoskom području,  revitalizacija privrednih subjekata, koje je prethodna vlast uništila lošom privatizacijom i dovođenje novih investitora je sve ono dobro čime Srpska napredna stranka može da se pohvali i što je njen zaštitni znak.

Srpska napredna stranka u Kruševcu ima za cilj da radi u interesu svojih građana i da  Grad stavimo na stabilne noge. Podrška koju imamo od strane građana daje nam obavezu da neprestano radimo. Zbog toga funkcioneri Srpske napredne stranke aktivno rade na pronalaženju rešenja na revitalizaciji i uređenju izletišta Jastrebac kako bi se podigli njegovi turistički kapaciteti.

U pripremi je projekat i motivisani smo da damo sve od sebe da u tome i uspemo.

Kao politička opcija na vlasti prema Gradu, seoskoj sredini  i našim sugrađanima ponašamo se domaćinski i odgovorno, čime dokazujemo da nam je interes svih građana prioritet. Pored  sređivanja svih prilaza gradu i  gradskih parkova,  lokalna samouprava rešila je da sredi i nekadašnje omiljeno izletišta svojih građana.

Sedamdesetih godina prošlog veka, Jastrebac je bila destinacija, i leti i zimi, svim ljubiteljima planina iz tadašnje države. Srpska napredna stranka sa svojim stručnim kadrovima i kvalitetnim rešenjima, radi na tome da, Jastrebac dobije izgled i epitet atraktivne turističke destinacije, kako bi to doprinelo razvoju turizma.  U planu je da se urede pešačke i biciklističke staze, a planira se komletna rekonstrukcija puta do izletišta, postavljanje rekvizita za planinske  i ski sportove. U planu je takođe da se izgradi ski lift, sistem za veštačko osnežavanje, na obali jezera pored ugostiteljskih objekata izgradiće se veštačka stena i zip laj. Atrakcija novog turističkog centra biće adrenalin park. Očekujemo da će izletište Jastrebac biti nova atrakcija sa svim planiranim programima na opšte zadovoljstvo građana. Samo da vas podsetimo da je i park Bagdala nekada imao samo projekat, a danas se pretvara u divnu zelenu oazu za odmor, rekereaciju i druženje.

To je još jedan dokaz da radimo u skladu sa geslom „Za Kruševac ništa nije dovoljno dobro ako nije najbolje“. Srpska napredna stranka neće prekinuti kontinuitet radova i delovanja koji za cilj imaju poboljšanje uslova života za sve građane i nastaviće da služi zajednici.

Hvala… “

21272546_1905641989684506_2546593095359939715_n