VESTI 12. decembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 10.12.2018. godine, održana je tribina povodom Međunarodnog dana ljudskih prava u organizaciji Unije žena Srpske napredne stranke sa narodnim poslanicama Draganom Mićić Barišić, Dubravkom Filipovski i Aleksandrom Tomić. Ključna poruka je da su na Kosovu i Metohiji ugrožena ljudska prava, životi i opstanak Srba zbog taksi od 100% …

Nastavite čitanje »

VESTI
2. decembra 2018.

Dana 01.12.2018. god u organizaciji GO SNS Kruševac u saradnji sa Savetom za socijalna pitanja GO SNS Vranje i predstavnicima MO SNS Prva MZ, posećene su porodice slabijeg materijalnog stanja na teritoriji Prve MZ. Pritom su im uručeni prigodni paketi, pripremljeni od strane članova Gradskih odbora.


10. novembra 2018.

U okviru akcije „Pomozimo komšiji“ u subotu 10. novembra 2018. godine GrO SNS Kruševac je u saradnji sa Savetom za socijalna pitanja GrO SNS Vranje i sa predstavnicima mesnih odbora Jasika, Veselin Nikolić i Malo Golovode obišao porodice sa slabijom materijalnom situacijim u navedenim MZ. Tom prilikom donirani su paketi pripremljeni od strane gradskih odbora. …

Nastavite čitanje »


SAOPŠTENjA
SAOPŠTENjA 12. decembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 12.12.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Dragana Barišić, potpredsednik GO Srpske napredne stranke Kruševac. Poštovani predstavnici medija, dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare GO Srpske napredne stranke Kruševac.


SAOPŠTENjA 28. novembra 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 28.11.2018. godine, održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorio Zoran Tomić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu.