VESTI 18. jula 2018.

Večeras je u organizaciji Saveta za turizam SNS Kruševac, Odbora za muzičku delatnost održan muzički program za sve naše sugrađane u izvođenju Aleksandra Rajkovića, Bogdana Rajkovića i Pavla Panina. Zbog loših vremenskih uslova koncert je pomeren iz Pionirskog parka u stranačke prostorije.   

VESTI
12. jula 2018.

Članovi Saveta za sport Srpske napredne stranke Kruševac organizovali su novu humanitarnu akciju, u okviru koje su našoj mladoj sportistkinji u ritmičkoj gimnastici i prvakinji Srbije Luni Minić uručili sportsku opremu. Ovo je za Lunu veliki podstrek za dalji rad i razvoj karijere. Sport zahteva disciplinu, jaku želju za uspehom i veliko odricanje. Sve više …

Nastavite čitanje »


30. novembra 2017.

Sa najdubljim bolom i poštovanjem opraštamo se od gradonačelnika Kruševca Dragog Nestorovića. Komemorativni skup tim povodom biće održan u Kruševačkom pozorištu u petak 01.12.2017. sa početkom u 11 časova. Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović biće sahranjen na Starom kruševačkom groblju istog dana u 13 časova.


SAOPŠTENjA
SAOPŠTENjA 18. jula 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 18.07.2018. god. , održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje.


SAOPŠTENjA 11. jula 2018.

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 11.07.2018. god. , održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje.