ВЕСТИ 12. децембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Kрушевцу 10.12.2018. године, одржана је трибина поводом Међународног дана људских права у организацији Уније жена Српске напредне странке са народним посланицама Драганом Мићић Баришић, Дубравком Филиповски и Александром Томић. Kључна порука је да су на Kосову и Метохији угрожена људска права, животи и опстанак Срба због такси од 100% …

Наставите читање »

ВЕСТИ
2. децембра 2018.

Дана 01.12.2018. год у организацији ГО СНС Крушевац у сарадњи са Саветом за социјална питања ГО СНС Врање и представницима МО СНС Прва МЗ, посећене су породице слабијег материјалног стања на територији Прве МЗ. Притом су им уручени пригодни пакети, припремљени од стране чланова Градских одбора.


10. новембра 2018.

У оквиру акције „Помозимо комшији“ у суботу 10. новембра 2018. године ГрО СНС Крушевац је у сарадњи са Саветом за социјална питања ГрО СНС Врање и са представницима месних одбора Јасика, Веселин Николић и Мало Головоде обишао породице са слабијом материјалном ситуацијим у наведеним МЗ. Том приликом донирани су пакети припремљени од стране градских одбора. …

Наставите читање »


САОПШТЕЊА
САОПШТЕЊА 12. децембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 12.12.2018. године, одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорила Драгана Баришић, потпредседник ГО Српске напредне странке Крушевац. Поштовани представници медија, добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре ГО Српске напредне странке Крушевац.


САОПШТЕЊА 28. новембра 2018.

У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 28.11.2018. године, одржана je редовна конференција за медије. На конференцији је говорио Зоран Томић, члан Савета за информисање. Поштовани представници медија добар дан и добродошли на редовну конференцију за новинаре Градског одбора Српске напредне странке у Kрушевцу.