Ванредна конференција за медије, 22.03.2019.


У просторијама Српске напредне странке у Крушевцу 22.03.2019. године, одржана je ванредна конференција за медије.

Поштовани представници медија, добар дан и добродошли на редовну конференцију за медије ГО Српске напредне странке Крушевац.

Док су на данашњем заседању седнице Скупштине града Крушевца одборници коалиције „Александар Вучић – Србија побеђује“, „Александар Вучић – Крушевац побеђује“ и „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија“, још једном јавно дали безрезервну и апсолутну подршку Председнику Републике Србије Александру Вучићу и Влади Републике Србије на утврђеној политици коју води Председник Републике Србије као и напорима у даљем јачању изградње мира и толеранције усвајањем декларације Миром против насиља, свега неколико грађана, представника такозване опозиције, ненајављено је упало у Скупштинску салу и прекинуло рад одборника.

Српска напредна странка Градски одбор Крушевац најоштрије осуђује данашњи срамни чин неадекватног уласка у Скупштину града Крушевца банде Јеремићевих, Обрадовићевих и Ђиласових следбеника који хоће на силу да се врате на власт, да би могли Крушевац опет да врате у време њихових крађа.

Мимо закона и са одсуством основног кућног васпитања, ти и такви хоће, без подршке народа, да воде град Крушевац. Они нису представници народа, представници наших крушевљана, јер су крушевљани радни, вредни и грађани мира. Они знају да препознају и вреднују рад.То су и показали и на изборима. Ови коју су упали у Скупштину и прекинули рад скупштине су остаци претходно наведених хулигана који ништа друго ни не знају него да на овај начин понашају, као што су приказали свим грађанима Крушевца. Грађани крушевца су у директном преносу могли да виде њихово право лице.

Након данашњих дешавања, још једном нам је свима јасно да град желе да   врате у назад, да поново буде град пропадања какав је био за време њихове политике и власти.

Недопустив је начин на који су вербално напали одборнице Српске напредне странке и очигледно је какав политички програм представљају.

Неће нас заплашити својим хулиганским понашањем, јер то говори о њима, а не о нама. Ми ћемо наставити да водимо овај град домаћински и поштовањем закона, што они очигледно не знају.

Најоштрије осуђујемо оне који константно губе на легитимним изборима, а власт и изборну победу траже на улици, уз подршку не својих суграђана, већ неких страних моћника организујући демонстрације, насиље и нападе.

Данашње понашање групице шетача, њихов упад на сред седнице Скупштине града Крушевца је за сваку осуду. Да ли је начин на који су ушли на скупштинско заседање, начин на који су се обратили градоначелници, заменици градоначелнице, одборницама, па на крају крајева и грађанкама нашег града начин на који планирају да нас заступају и да управљају овим градом? Да ли они мисле да се оваквим понашањем решавају проблеми у граду.

Ми одборнице СНС у Скупштини града Крушевца најоштрије осуђујемо понашање групе хулигана, који представљају ону Србију, која је уништавала овај град, затврала радна места и приморавала људе да срећу пронађу негде друге. Апелујемо да не дозволимо да се више таква Србија врати и представља нас у свету.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ НАЈНОВИЈЕ БРУТАЛНО НАСИЉЕ У КРУШЕВЦУ

Српска напредна странка Градски одбор Крушевац најоштрије осуђујe данашњи упад у Скупштину града Крушевца банде Јеремићевих, Обрадовићевих и Ђиласових следбеника који хоће на силу да се врате на власт, да би могли Крушевац опет да врате у време њихових крађа.

Ти и такви хоће да град Крушевац врате уназад, да поново буде град пропадања какав је био за време њихове политике и власти.

Недопустив је начин на који су вербално напали одборнице Српске напредне странке и очигледно је какав политички програм представљају.

Неће нас заплашити својим хулиганским понашањем, јер то говори о њима, а не о нама. Ми ћемо наставити да водимо овај град домаћински и поштовањем закона, за шта они очигледно не знају.

Саопштење за јавност, 18.03.2019.

Градски одбор Српске Напредне странке овом приликом би се захвалио свим Kрушевљанима који су се окупили јуче испред страначких просторија, али и онима који нису били у могућности да присуствују, а који су нам послали поруке у циљу пружања подршке председнику Републике Србије Александру Вучићу и политици коју заступа Српска Напредна странка. Хвала Вам сто сте својим присуством дали до знања да сте против срамних потеза оних који себе називају опозицијом ове земље, уз дужно поштовање према оним људима који чине праву и конструктивну опозицију.

Од 2012. године трудимо се да добрим примерима покажемо да смо земља јединства, мира и слоге. Од девастиране државе какву су нам оставили, створили смо све неопходне услове за даљи напредак, привукли како домаће тако и стране инвеститоре који константно улажу у нашу земљу и отварају нова радна места. Трудимо се да од Србије, као и нашег града, направимо боље место за живот и рад свих нас и квалитетну будућност наше деце. Недопустив је и сраман потез, а и начин како неки покушавају да дођу до власти. То им је и једини циљ, јер показују да им није намера да Србија буде стабилна земља у којој се безбедно ствара и подиже породица. Својим вандалским понашањем дају лош пример млађим нараштајима.

Зар је то оно што имате да понудите овом народу, господо?
За разлику од Вас, председник Републике Србије Александар Вучић, годинама у назад залаже се за поштовање закона и реда у земљи.

Господо, дошло је време да научите, једном за свагда, да Закон земље у којој живите мора да се поштује и да је он исти за све грађане, а не као у ваше време када се примењивало селективно и по кумовској линији, јер ово није земља тајкуна, разбојника и насилника, СРБИЈА ЈЕ ЗЕМЉА НАПРЕТKА.

ГО СНС KРУШЕВАЦ ДАЈЕ АПСОЛУТНУ ПОДРШKУ ПРЕДСЕДНИKУ РЕПУБЛИKЕ СРБИЈЕ АЛЕKСАНДРУ ВУЧИЋУ У БОРБИ KОЈУ ВОДИ ЗА МИР, ПРИСТОЈНУ И ПОШТЕНУ СРБИЈУ.

Скуп подршке председнику Александру Вучићу

Скуп подршке председнику Александру Вучићу

ГО СНС Крушевац пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу у тренуцима покушаја дестабилизације земље од стране опозиције, по већ виђеном сценарију.


Скуп подршке председнику Александру Вучићу

У поподневним сатима испред страначких просторија ГО СНС Крушевац окупио се знатан број грађана који су исказали незадовољство поводом последњих дешавања и деловања опозиције и њихових симпатизера у Београда. Са овог скупа послата је јасна порука да мир, стабилност и јединство кључни за наставак просперитета наше земље и да грађани не двосмислено подржавају овакав вид политике, те да би такозваној опозицији требало једном за свагда да буде јасно да Закон земље важи једнако за све.

С

Саопштење ГО СНС КРУШЕВАЦ поводом упада на РТС

ГО СНС Kрушевац најоштрије осуђује синоћни упад у зграду РТС од стране присталица Ђиласа, Јеремића и Обрадовића. Јучерашње понашање њихових присталица, али и њихових лидера јасно показује за какву се политику Савез за Србију залаже и да заправо они су ти који желе да уведу диктатуру у овој земљи. Свако ко другачије мисли од њих, свако ко не жели да им посвети довољно пажње, за њих је издајица и означен као мета за напад. Оно што се јуче десило у РТС, ометање нормалног функционисања РТС као независног медија и жеља да лично Обрадовић заузме место главног уредника и уређује програм те телевизије говори да су они ти који се залажу за контролу медија, а не за слободу мисли.

Позивамо надлежне државне органе да поступе у складу са Законом и да све актере немилог догађаја у складу са истим процесуирају, јер Србија је правна држава, држава где се Закони поштују, једнаки су за све. Мир и стабилност су најбитнији јер су они услови да се може радити на побољшавању економије, животног стандарда, довођење нових инвестиција. Опозиција намерно жели да дестабилизује земљу, наруши мир и тиме наставе свој задатак урушавања наше економије, животног стандарда и наставак одласка младих из наше земље. Не смемо дозволити да се бахати људи, тајкуни и људи жељни фотеља кршењем Закона домогну да одлучују о животу већине грађана. Никада, али никада више нећемо ни ми, а ни народ Србије дозволити да мањина насилним путем преузме власт и влада у име већине грађана. Пре 7 година им је послата јасна порука, али је нису схватили, па да их подсетимо још једном. Нормална и већинска Србија се залаже за инвестиције, нова радна места, подизање животног стандарда и опастанак нашег народа на територији данашње наше земље, а не за насиље, вређање и вандализам. Избори су господо опозиционари једини легитимни начин да се дође на власт, а да би дошли до ње ваш програм треба да изгласа народ на изборима. Пошто ви програм немате, онда нам је свима јасно како ћете проћи на изборима и зашто на њих не желите.