Počela rekonstrukcija ulice Vojvode Putnika

viber image1

Danas su započeti radovi na rekonstrukciji  ulice Vojvode Putnika (između Opšte bolnice i Dijagnostičkog centra). Lokaciju su obišli zamenik gradonačelnika Vesna Lazarević i predsednik Skupštine takođe i potpredsednik GO SNS Kruševac Živojin Miloradović, predsednik GO SNS Kruševac Nenad Andrić i potpredsednik GO SNS Kruševac Predrag Vukućević.

Zamenik gradonačelnika Vesna Lazarević, upoznala je prisutne sa radovima koji se očekuje  – uradiće se rušenje stare dotrajale trotorarske konstrukcije i ivičnjaka, virgenovanje saobraćajnice, postavljanje novih ivičnjaka i proširenje trotoara za po pola metra sa obe strane, nivelacija šahti, a takođe uradiće se parapetnog zida ograde  i betonska rampa za prelazak bolesnika i invalida iz kruga Opšte bolnice u Dijagnostički centar.

viber image6

Vrednost investicije je oko 4 miliona dinara, rok za završetak radova je tri nedelje, a izvođač radova je preduzeće „Tehnogradnja“.

Započeti radovi na izgradnji mosta u Dvoranu

Zamenik gradonačelnika Vesna Lazarević i predsednik Skupštine grada takođe i potpredsednik GO SNS Kruševac Živojin Miloradović, predsednik GO SNS Kruševac Nenad Andrić i potpredsednik GO SNS Kruševac Predrag Vukićević obišli su Mesnu zajednicu Dvorane.

viber image3

U ovom naseljenom mestu danas su započeti radovi na izgradnji novog mosta preko reke Bistrice. Stari most, koji je napravljen davne 1957. godine, u narednih 90 dana biće zamenjen novim mostom. Po projektu, uradiće se rušenje zidanog dela mosta, mostne ploče, uklanjanje nosača starog mosta, da bi se uradili iskopi za temelje po projektovanim profilima, svi potrebni betonski radovi, izrada mostovske ograde, izrada hidroizolacije i sanacija nizvodne pregrade (uz zaštitu od protočnih voda).

viber image6Prema rečima zamenika gradonačelnika Vesne Lazarević ukupna vrednost investicije je oko 7.464.804,00  dinara – sredstva za izvođenje radova, kao i za hidrološka i geomehanička istraživanja su obezbeđena iz budžeta Grada, a radove izvodi preduzeće „Vlasinac IGDA“.

Ovo je bila prilika da se sa čelnim ljudima ove mesne zajednice pogleda i stanje Doma kulture, kako bi se u narednom periodu krenulo sa njegovom rekonstrukcijom.

 

Redovna konferencija za novinare, 29.08.2018.

viber image konfe 3

U prostorijama Srpske napredne stranke u Kruševcu 28.08.2018. god. , održana je redovna konferencija za medije. Na konferenciji je govorila Jovana Dunjić, član Saveta za informisanje. Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Kruševcu.

Poštovani predstavnici medija dobar dan i dobrodošli na redovnu konferenciju za novinare Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Kruševcu. Nastavi sa čitanjem „Redovna konferencija za novinare, 29.08.2018.“